Zreče - mesto sreče

Če potrebujete več informacij ali imate kakršna koli vprašanja o zavrnitvi odgovornosti
našega spletnega mesta, nam pišite info@zrece.net.

Odpovedi odgovornosti za Zreče.net
Vse informacije na tem spletnem mestu –https://zrece.net/ – so objavljene v dobri veri in izključno za splošne informativne namene. Zreče.net ne jamči za popolnost, zanesljivost in točnost teh podatkov. Kakršno koli dejanje v zvezi z informacijami, ki jih najdete na tej spletni strani, je izključno na lastno odgovornost. Zreče.net ne bo odgovorna za kakršne koli izgube in/ali škodo v zvezi z uporabo naše spletne strani.

Z našega spletnega mesta lahko obiščete druga spletna mesta, tako da sledite hiperpovezavam do takih zunanjih spletnih mest. Čeprav si prizadevamo zagotoviti samo kakovostne povezave do uporabnih in etičnih spletnih mest, nimamo nadzora nad vsebino in naravo teh spletnih mest. Te povezave do drugih spletnih mest ne pomenijo priporočila za vse vsebine, ki jih najdete na teh spletnih mestih. Lastniki spletnega mesta in vsebina se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in se lahko zgodi, preden imamo možnost odstraniti povezavo, ki se je morda “pokvarila”.

Upoštevajte tudi, da imajo lahko druga spletna mesta drugačne pravilnike o zasebnosti in pogoje, na katere nimamo vpliva, ko zapustite naše spletno mesto. Prosimo, preverite pravilnike o zasebnosti teh spletnih mest in njihove “pogoje storitve”, preden se lotite katerega koli posla ali naložite kakršne koli informacije.

 Soglasje
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo izjavo o omejitvi odgovornosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Nadgradnja
Če posodobimo, dopolnimo ali naredimo kakršne koli spremembe v tem dokumentu, bodo te spremembe vidno objavljene tukaj.

 

Zreče, 29. 2. 2024